Po sedmi letech sdílení svývh kurzů bodyworku jsem se rozhodl v roce 2024 sdílet bodywork v jiném formátu.
Kurzy De-armouring level 1-4 stahuji v jeden úvodní kurz-výběr toho nejlepšího co se můžete naučit za víkend a tento kurz bude vstupenka pro mé nové, pokročilé kurzy. Chystám sérii nových kurzů kde se již neobejdete bez znalosti základů. Samozřejmě ti kteří prošli mými kurzy se mohou přidat také.

Tento kurz je nastaven tak aby skrze něj každý prošel v rámci svých možností. Nemusíš dělat cvičení které je již za tvými hranicemi nebo jej uděláš tak aby ti v něm bylo dobře.

Získáš zde nástroje díky kterým budeš schopný provádět ostatní skrze zajímavou cestu skrze tělo.
Kurz bude celé tři dny. V pátek se budeme věnovat praxi De-armouringu přes oděv, sobota bude věnovaná tématu léčení stínu a v neděli bude olejový De-armouring a vnitřní De-armouring.

Obsah kurzu:
Pátek
Úvod do techniky De-armouring a havajského bodyworku
Práce v horizontální a vertikální rovině
Energetická ochrana
Kahuna navigátor-koncentrace mysli při práci s tělem
Poezie těla
Úvodní masáž ( můžete se na ni připravit z video kurzu který dostanete zdarma)
Aktivace šušumny
De-armouring energetických center
De-armouring celého těla
Energetická práce

Sobota
Úvod do práce se stíny
Kruh souhlasu
Meditační způsob integrace stínů
Dominance a submisivita
Strach z opuštění
Rituál pro léčení studu
Práce s provazy
Práce s bolestí a potěšením pro uvolnění nervového systému a přepsání negativních vzpomínek s bolestí
Role play

Neděle
Teorie v oblasti sexuality a bodyworku pro aktivaci kundalini
Přípravná olejová masáž
Olejový De-armouring
Vnitřní De-armouring
Demo: masáž prostaty, G-bod masáž ( ženská ejakuace) Sacred spot masáž, orgasmická meditace, sweet spot masáž
Praxe a výměna

Ke kurzu dostanete zdarma přístup k některým videům díky kterým se můžete na kurz lépe připravit.

Kurz obsahuje nahotu, ale každý dělá cvičení dle své kapacity

Cena: 4800 kč
Registrace: vojtac@seznam.cz, předmět Mahalo metoda intro

Lektor: Vojtěch Chládek CSB

Vojtěch je zkušený bodyworker s dvacetiletou praxí a facilitátor již více než 600 skupinových akcí. V praxi bodyworku čerpá z praxe shiatsu,havajského bodyworku, sexologického bodyworku, neo-tantry a šamanismu. 13 let žil v zahranicí kde studoval bodywork u skvělých učitelů v mnoha zemích. V současné době tvoří svůj vlastní styl metody De-armouring která je rychlým a efektivním nástrojem k regulaci témat které prožíváme ve svém těle.
Jeho přístup je spíše skrze hravost a získávání nových inprintů v našem těle než ve vážném „řešení problémů“.
www.mahalo-centrum.cz

Reference:
Seminář byl pro mě docela průlomový, jsem úplný amatér a překvapilo do jaké hloubky sme se dostali a to hlavně v nastavení přístupu ke klientovi. Vojta velmi přístupnou a srozumitelnou formou učí to co sám za svou bohatou praxi nasbíral a co mu dává nejlepší smysl, nejde ale jen o metody masáží nebo odbloků, jde hodně o práci s vědomím, o nastavení, které nás učí nesoustředit se na problém, ale na jeho řešení. Ohleduplnost a citlivost vůči klientovi, zohlednění jeho případných zranění či traumat a citlivá práce s těmto případnými problémy než postoupíme hloub je velice důležitý aspekt toho co jsme se naučili. Další práce na dearmouringu šla opravdu do hloubky, ale zároveň důraz na to ohleduplný postup, kterým sme se učili předcházet případným chybám, které by na téhle úrovni mohli být velmi destruktivní… prostě vědomá práce s důrazem na citlivý postup, který respektuje klienta a zárveň jde opravdu do hloubky.
Skvělé pro mě je, že přístup z terapiie je velmi dobře použitelný v každodením životě, moderní kvantování je jen takový moderní odvar a marketingový fígl (absolvoval jsem seminář kvantování) a to co sem se naučil na Vojtově semináři je daleko použitelnější, smysluplnější a ucelenější, navíc i daleko srozumitelnější, takže pokud Vás zajímá práce s vědomím, s vděčností, kvantování a vůbec práce na sobě tak už jen z tohohle důvodu běžte na Mahalo, má to smysl a navíc částečné ukotvení v tradici havajského šamanského léčení je jak třešnička na dokonalém dortu.
.
Vojtěch disponuje obdivuhodnou kombinací dovedností, schopností a znalostí, které dohromady užasně funkčně léčí tělesné, sexualní, energetické i mentalní blokace. Svým klientům specialní Vojtěchovo služby doporučuji, pokud potřebují pohnout se svými sexuálními energiemi, zablokovanými emocionálními projevy nebo celkovou energetickou nepohodou. Vojtěch je ojedinělý a zkušený terapeut, který pracuje specificky celým svým velkým srdcem a tělem s velmi citlivymi tématy. Důveřuji plně jeho autenticitě a zkušenostem.
.
Pokud vás zaujal víkendový Mahalo kurz Síla léčivého doteku a alespoň trochu vás šimrá myšlenka se zúčastnit, tak rozhodně neváhejte! Opravdu to stojí za to.
Dostanete nálož praktických technik, které můžete v životě používat bez složitého osvojování. To, že fungují si ozkoušíte na vlastní kůži, i na kůži ostatních účastníků:) a nejenom na kůži! Jde především o vnitřní nastavení a přístup, který se naučíte používat jiným způsobem, než je běžné lidské nátuře, a pak se dějí divy:) až potom všem se teprve přistoupí k práci s dotekem – de-armouring – neuvěřitelně funkční a léčivá technika uvolňovaní nashromážděných a usazených emocí, bolestí a dalších energetických bloků, které nám často brání prožívat náš plný potenciál. Já osobně jsem na kurz šla právě s tím záměrem, naučit se uvolňovat emoční tělo pomocí bodyworku, odnesla jsem si však mnohem mnohem víc. Kurz naprosto předčil moje očekávání, tak nějak mi to vše zapadlo a sedlo přesně v tom bodě, kde se nacházím a přišlo mi to jako šité na míru, pro to, co aktuálně v životě prožívám. Celý víkend jsme se intenzivně věnovali sobě a druhým a bylo to jednoduše úžasné! Už jen to, že se sejde skupina lidí, kteří mají chuť a vůli objevovat, učit se a zkoušet nové věci v životě, má ohromnou sílu a je u toho taky kopa zábavy:)
.
Vojta je bez pochyb skvělý lektor, který vás provede celým kurzem s opravdovou laskavostí, lidskostí a trpělivostí, a vše, co předává, jsou mnohaleté životní zkušenosti – ucelené, srozumitelné a propojené. Tudíž postavené na pevných základech, žádná vyčtená moudra ani přejatá osobní přesvědčení. Co musím ještě vyzdvihnout, je Vojtova schopnost vytvořit uvolněné a bezpečné prostředí, které je základem pro to, aby jste si z kurzu mohli opravdu odnést co nejvíce a ještě si to náramně užít.
Moc za to vše děkuju a těším se na příště!
.
Reference ke kurzu Léčivého doteku 1#
Přicházím na adresu mahalo centra, vycházím po schodech a ještě než zazvoním, během pár okamžiků mi proletí hlavou, že absolutně netuším do čeho jdu a že se během víkendu stane něco co se pravděpodobně zapíše hluboko do mojí duše. A vskutku, ono se to děje. Intenzivně, od začátku až do konce kurzu. I mimo program kurzu, i ve spánku. Budoucím návštěvníkům kurzu nebudu prozrazovat co je čeká, to by byla škoda, ale tolik užitečných informací, vhledů do fungování lidského těla a vzajemného propojení s duší. Objevení vlastní síly a porozumění sobě samému. Vřele bych tento kurz doporučil každému, kdo chce objevit nová zákoutí lidského těla, ať už zkušeným nebo nováčkům tohoto oboru. Nebudete litovat. Tohle na youtube nezažijete kamarádi…